Thermostaat vloerverwarming

Thermostaat vloerverwarming voor warme voeten

Een thermostaat vloerverwarming stelt je in staat de warmte van je vloer in de huiskamer, keuken of badkamer optimaal te reguleren. In de zomer denk je daar niet zo aan maar als de wintermaanden arriveren dan is het zaak de boel op orde te hebben. Stel je maar voor: stap je ’s ochtends uit bed en loop je met je een duf hoofd de badkamer in, gegarandeerd dat je een schok krijgt van de ijskoude tegels. Dat kan je ondervangen met de thermostaat vloerverwarming op de juiste stand. Maak de vloer warm terwijl je nog in bed ligt. Dat is veel comfortabeler opstaan, toch?

Thermostaat vloerverwarming met voordelen

De voordelen van vloerverwarming zitten vooral in de manier waarop je woning warm wordt ten opzichte van traditionele verwarming. Een radiator of luchtverwarming is net even anders. Vloerverwarming geeft straling af die de luchttemperatuur lager houdt. Dat voelt aangenaam. Dit is ook weer terug te zien op de energierekening. Met een goede thermostaat vloerverwarming is de regulering goed te doen en is minder energie nodig om de gewenste temperatuur te bereiken. Bovendien zit de verwarming in de vloer verwerkt. Dat scheelt ruimte in de huiskamer of in welke ruimte dan ook.

Thermostaat vloerverwarming bij Sanispecials

Een thermostaat vloerverwarming koop je bij Sanispecials, de gespecialiseerde webwinkel voor sanitaire en aanverwante producten. Dat je op internet alleen maar zou kunnen surfen en aankopen en dan maar moet afwachten, bestrijden wij met een zeer persoonlijke en betrokken aanpak. Frank, Hans en Michelle bewijzen dat elke dag, en dat blijkt uit de beoordelingen die wij krijgen van onze klanten. Gemiddeld een 9.2 uit meer dan 3200 recensies. Klachten zoeken we tot de bodem uit en – belangrijker nog – lossen we vliegensvlug op. Wat ook heel snel is, is onze bezorging. Met 100.000 producten op voorraad en een totale beschikbaarheid van 300.000 artikelen verkoopt Sanispecials nooit “nee”. We leveren doorgaans binnen een dag als je voor 17.30 uur bestelt. De bezorging is vanaf € 50,- gratis. Vragen? Wij staan voor je klaar, de hele dag door, zelfs via WhatsApp op 06-57575726.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 100 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

30 dagen bedenktijd

Gratis je product retour sturen