Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Radiatorthermostaat

Radiatorthermostaat voor perfect management verwarming

Een radiatorthermostaat is een vernuftig apparaatje onder de vele thermostaten die in de wereld bestaan. Daarmee kan je op het meest directe niveau de warmte van een radiator regelen. Door de temperatuurmeting in de knop regelt de thermostatische radiatorkraan zelf wanneer de radiator zich vult met warm water. Dat is handig voor bijvoorbeeld kamers waar je niet de hele dag bent. Denk aan de slaapkamer. Die hoeft overdag waarschijnlijk niet constant rond de 20 graden te zijn. Helemaal ijskoud hoeft ook weer niet. Stel je de knop zo in dat er altijd een constante temperatuur is, dan maak je optimaal gebruik van de thermostaat.

Radiatorthermostaat kostenbesparend

Een radiatorthermostaat is een effectief hulpmiddel in het bestrijden van energieverspilling. Je kan veel beter regelen hoe de toevoer van warm water verloopt, in verschillende stappen, meestal 1 tot en met 5. Elk getal correspondeert over het algemeen met een bepaalde temperatuur. Zo regel je tot in de meest nauwkeurige details wanneer het warm is en wanneer niet. De badkamer wil je bijvoorbeeld in de ochtend en de avond warm hebben, maar overdag kost het vooral geld terwijl je er niet bent. Om te voorkomen dat je vergeet steeds aan de thermostatische radiatorkraan te draaien is het een optie om digitale aan te schaffen die te programmeren is.

Radiatorthermostaat koop je bij Sanispecials

Een radiatorthermostaat koop je bij Sanispecials, de gespecialiseerde webwinkel voor sanitaire en aanverwante producten. Dat je op internet alleen maar zou kunnen surfen en aankopen en dan maar moet afwachten, bestrijden wij met een zeer persoonlijke en betrokken aanpak. Frank, Hans en Michelle bewijzen dat elke dag, en dat blijkt uit de beoordelingen die wij krijgen van onze klanten. Gemiddeld een 9.2 uit meer dan 3200 recensies. Klachten zoeken we tot de bodem uit en – belangrijker nog – lossen we vliegensvlug op. Wat ook heel snel is, is onze bezorging. Met 100.000 producten op voorraad en een totale beschikbaarheid van 300.000 artikelen verkoopt Sanispecials nooit “nee”. We leveren doorgaans binnen een dag als je voor 17.30 uur bestelt. De bezorging is vanaf € 50,- gratis. Vragen? Wij staan voor je klaar, de hele dag door, zelfs via WhatsApp op 06-57575726.
Meld je aan